Blog over auto service

Blog over auto service

Verhuiswagen huren

by Salvador Welch

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Dan komt er een drukke tijd voor je aan. Je zal in jouw nieuwe huis bezig zijn om deze helemaal naar jouw eigen smaak te maken. Dit kan met simpelweg een nieuwe kleur op de muur zijn, maar soms is er meer nodig, dan moet er een nieuwe keuken of badkamer of iets anders in je huis komen. Dit kost allemaal veel tijd. Je kan er natuurlijk voor kiezen om veel klusjes door een klusjesman te laten doen, maar als je geld wilt besparen, kan je sommige klusjes beter zelf doen. Ondertussen moet je ook nog jouw spullen uitzoeken en inpakken in het oude huis. Als je pech hebt, heb je geen verlof en moet je naast dit alles ook nog gewoon werken. Kortom het is een erg drukke tijd. 


Dag van verhuizing

Na een drukke tijd is dan eindelijk de dag van de verhuizing aangebroken. Je hebt een verhuiswagen gehuurd en hulptroepen zijn aanwezig. Als je een verhuiswagen huurt, kan je het beste kiezen voor een verhuiswagen met laadklep. Je kan tijdens de verhuiswagen dan zware spullen op de laadklep zetten. Je hoeft ze dan niet hoog op te tillen. Dit zullen jouw hulptroepen erg fijn vinden. Het is verstandig om ruimte voor ruimte te verhuizen. Je kan wellicht de spullen uit meerdere ruimtes in een keer meenemen in de verhuiswagen. Als je dan bij jouw nieuwe huis aankomt, kan je alles gelijk in de juiste ruimtes neerzetten. Dit scheelt later veel uitzoek en sjouwwerk. 


Verhuisbedrijf

Je kan er ook voor kiezen om een verhuiswagen van een verhuisbedrijf te huren. Uiteraard horen hier dan ook verhuizers bij. Zij doen al het zware werk voor jou. Je hoeft het zelf alleen maar een beetje in de gaten te houden. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je bijvoorbeeld de bank wilt hebben of de wasmachine. De verhuizers zetten de spullen gelijk op de juiste plaats in jouw nieuwe huis. Dit is uiteraard erg handig. 


Kosten

Een verhuiswagen huren kost natuurlijk geld. Ze zijn overal te huur. Dus ook vast en zeker bij jou in de buurt. Het is echter wel verstandig om goed naar de voorwaarden te kijken. Bij sommige bedrijven betaal je een all-in prijs. Maar bij de meeste bedrijven zijn er nog bijkomende kosten. Zo moet je vaak nog een verzekering afsluiten en betalen voor de gemaakte kilometers. Ook moet er meestal een borg betaald worden, maar deze krijg je uiteraard weer terug als je de verhuiswagen op tijd en in goede staat terugbrengt. Succes met de verhuizing en veel geluk in jouw nieuwe woning.

Op zoek naar een verhuiswagen, een verhuisbus of wil je een bedrijfswagen huren? Kijk dan op de site van Autoverhuur Bultman voor Eindhoven e.o.


Delen  

Over ons

Blog over auto service

Goedendag, aan het woord is hier Wyse. Mijn leven bestaat een en al uit het kopen en verkopen van klassieke auto's. Mijn grootouders begonnen vroeger een auto service in het midden van Nederland, dit bedrijf werd overgenomen door mijn ouders. Op het moment zijn ze het pensioen ingegaan, maar nog altijd werken ze keihard met het handelen van auto's. Naast het familiebedrijf ben ik zelf een ervaren autofanaat. Ik koop klassieke auto's in, transformeer ze tot een gloednieuwe bak en doe ze van de hand. Met een geweldig team aan amateurs gaan we ook aan de slag voor een milieuvriendelijk en schoon Nederland. Voor meer informatie hierover bekijk mijn blog!

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen